Feng Shui Divine Center

Termeni și condiții

Termenii și condițiile au fost actualizate ultima dată pe august 18, 2023

1. Introducere

Acești Termeni și condiții se aplică acestor site-uri web: fengshuidivine.com sau fengshuidivine.ro și tranzacțiilor legate de produsele și serviciile noastre. Este posibil să aveți în continuare obligații ce decurg din contracte suplimentare legate de relația dvs cu noi sau de orice produse sau servicii pe care le primiți de la noi. În cazul în care orice prevederi ale unor contracte suplimentare intră în conflict cu prevederile acestor Termeni, prevederile acestor contracte suplimentare vor prevala.

2. Ce este www.fengshuidivine.com sau www.fengshuidivine.ro

Școala de Metafizică Chineză Feng Shui Divine Center, respectiv fengshuidivine.com sau fengshuidivine.ro este o platformă creată pentru facilitarea accesului online al publicului larg la cursuri și materiale educaționale pe diverse domenii de activitate, în special cu privire la astrologie, feng shui, spiritualitate și dezvoltare personala, cât și la servicii de astrologie, feng shui și divinație.

Societatea va întreprinde toate acțiunile necesare pentru a pune la dispoziție clienților materiale cât mai calitative, actuale și relevante domeniului care face obiectul cursului. 

În acest scop și pentru a asigura o gestionare eficientă a materialelor de pe site, societatea își rezervă dreptul de a elimina materialele care nu mai prezintă interes, care au fost înlocuite cu materiale actualizate, care nu vor mai atinge un anumit standard calitativ, care din orice alte asemenea motive vor fi considerate neoportune ori pentru care a expirat dreptul de difuzare negociat cu experții creatori de cursuri. Prin urmare, societatea nu garantează menținerea constantă a tuturor materialelor pe fengshuidivine.com sau fengshuidivine.ro.

Serviciile oferite prin intermediul site-ului sunt exclusiv cele aferente domeniilor de activitate prezentate pe prima pagină a site-ului. Vă rugăm să țineți cont de faptul că serviciile pe care le puteți accesa prin intermediul site-ului nu reprezintă consultanță contabilă și nu înlocuiesc serviciile de specialitate din astfel de domenii.

3. Cu titlu de obligativitate

Prin înregistrarea, accesarea sau utilizarea în alt mod a acestui site, sunteți de acord cu respectarea acestor Termeni și condiții stabiliți mai jos. Simpla utilizare a acestui site implică cunoașterea și acceptarea acestor Termeni și condiții. În unele cazuri particulare, este posibil să vă cerem acordul explicit.

4. Comunicare electronică

Prin utilizarea acestui site sau comunicarea cu noi prin mijloace electronice, luați la cunoștință și sunteți de acord cu faptul că putem comunica electronic cu dvs pe site-ul nostru sau prin trimiterea unui e-mail către dvs și sunteți de acord ca toate acordurile, notificările, dezvăluirile și alte comunicări pe care vi le transmitem în mod electronic să îndeplinească orice cerință legală, inclusiv, dar fără a se limita la cerința ca astfel de comunicări să fie în scris.

5. Proprietate intelectuală

Noi sau licențiatorii noștri deținem și controlăm toate drepturile de autor și alte drepturi de proprietate intelectuală din site și datele, informațiile și alte resurse afișate sau accesibile pe site.

5.1 Toate drepturile sunt rezervate

Cu excepția cazului în care un conținut specific impune altfel, nu vi se acordă o licență sau orice alt drept în baza drepturilor de autor, a mărcii comerciale, a brevetelor sau a altor drepturi de proprietate intelectuală. Acest lucru înseamnă că nu veți utiliza, copia, reproduce, reda, afișa, distribui, îngloba în orice mediu electronic, modifica, inversa, decompila, transfera, descărca, transmite, monetiza, vinde, comercializa sau promova orice resurse de pe acest site web. sub orice formă, fără permisiunea noastră scrisă exprimată în prealabil, cu excepția și numai în măsura în care se stipulează altfel în reglementările legale obligatorii (cum ar fi dreptul de a cita).

6. Buletin de știri

Independent de cele de mai sus, puteți transmite buletinul nostru de știri în formă electronică altora care ar putea fi interesați să viziteze site-ul nostru web.

7. Proprietatea unei terțe părți

Site-ul nostru poate include legături sau alte referințe la site-urile web ale altor părți. Nu monitorizăm și nu examinăm conținutul site-urilor web ale altor părți către care acest site web face trimitere. Produsele sau serviciile oferite de alte site-uri web vor fi supuse Termenilor și condițiilor aplicabile ale acestor terțe părți. Opiniile exprimate sau materialele care apar pe aceste site-uri nu sunt neapărat împărtășite sau aprobate de noi.

Nu vom fi responsabili pentru practicile de confidențialitate sau conținutul acestor site-uri. Veți suporta toate riscurile asociate cu utilizarea acestor site-uri web și a oricăror servicii terțe conexe. Nu vom accepta nicio responsabilitate pentru orice pierdere sau daună de orice fel, indiferent ce a cauzat-o, ca urmare a dezvăluirii de către dvs a informațiilor personale către terți.

8. Utilizare în mod responsabil

Vizitând site-ul nostru, sunteți de acord să îl utilizezi numai în scopurile prevăzute și permise de acești Termeni, orice contracte suplimentare încheiate cu noi și legile, reglementările și practicile online general acceptate și liniile directoare din industrie. Nu trebuie să utilizați site-ul sau serviciile noastre pentru a utiliza, publica sau distribui orice material care constă din (sau este legat de) software de calculator rău intenționat; să utilizați datele colectate de pe site-ul nostru pentru orice activitate de marketing direct; să desfășurați orice activități de colectare sistematică sau automată a datelor pe sau în legătură cu site-ul nostru.

Angajarea în orice activitate care cauzează sau poate provoca daune site-ului sau care interferează cu performanța, disponibilitatea sau accesibilitatea site-ului este strict interzisă.

Site-ul poate fi utilizat doar pentru vizionare, creare cont, accesare cont personal, accesare produse/servicii existente pe site, pentru evaluarea și pentru recomandarea serviciilor noastre. Site-ul nostru nu poate fi utilizat pentru a se face vreo plată ilegală, frauduloasă, pentru a se posta sau transmite vreun material cu conținut defăimător, amenințător, obscen, indecent, instigator și altele asemenea. Ne rezervăm dreptul de a nu permite postarea și/sau de a șterge imediat și fără vreo notificare prealabilă orice comentariu de pe site care conține un limbaj nepotrivit, erori grave de scriere sau care ar putea să ne aducă un prejudiciu de imagine și/sau să ne creeze o stare de disconfort, nouă, autorilor materialelor de pe site sau clienților și vizitatorilor. Sunteți pe deplin responsabil pentru orice operațiune și/sau plată efectuată din cont prin utilizarea site-ului. 

9. Înregistrare

Pentru a putea accesa cursurile și serviciile puse la dispoziție prin intermediul site-ului, trebuie să vă creați un cont personal pe site. În acest scop, vă rugăm să utilizați butonul „Contul meu” de pe pagina principală a site-ului și să parcurgeți în mod adecvat pașii necesari în vederea creării contului. Aveți obligația de a furniza informațiile care vă sunt solicitate și de a completa toate câmpurile în mod adecvat, complet, corect și real, așa cum acestea apar specificate în cuprinsul documentului de identitate.

Poate să își creeze un cont pe site orice persoană fizică, indiferent de naționalitate, cu vârsta minimă de 18 ani împliniți la data creării contului. Nu permitem cu bună știință persoanelor sub vârsta de 18 ani crearea de Conturi care să permită accesul la site. Orice accesare a site-ului de către minori direct sau prin intermediul tutorilor/reprezentanților legali se face pe propria răspundere a acestora.

În timpul acestui proces, vi se poate cere să alegeți o parolă. Vă aparține responsabilitatea pentru păstrarea confidențialității parolelor și informațiilor despre cont și sunteți de acord să nu partajați parolele, informațiile despre cont sau accesul securizat la site-ul sau serviciile noastre cu nicio altă persoană. Nu trebuie să permiteți altei persoane să vă utilizeze contul pentru a accesa site-ul web, deoarece purtați responsabilitatea pentru toate activitățile care apar prin utilizarea parolelor sau conturilor dvs. Trebuie să ne anunțați imediat ce luați la cunoștință faptul că există vreo divulgare a parolei dvs.

După închiderea contului, nu veți încerca să înregistrați un cont nou fără permisiunea noastră.

10. Plata si facturarea

Prețurile afișate pe site, la fiecare  produs în parte, includ valoarea TVA. Plata produselor se efectuează în lei sau Euro (la cursul BNR din ziua plății) și se poate face online, prin transfer bancar sau cu cardul, prin sistemul: Stripe.com, urmând pașii de plată și instrucțiunile de plată oferite cu ocazia efectuării plății.

Nu suntem responsabili pentru procesarea în mod eronat a plății în niciuna dintre modalitățile de plată prezentate mai sus. Nu suntem responsabili pentru erorile înregistrate prin intermediul sistemului de plată, inclusiv, dar fără a se limita la pierderile pe care le-ați suferi utilizând sistemul de plată cu cardul.

Societatea va emite Clientului o factură fiscală pentru produsele achiziționate de pe site, scop în care Clientul va furniza Societății toate informațiile necesare. Factura fiscală pentru orice comandă (inclusiv pentru plățile recurente) va putea fi regăsită în contul clientului și descărcată de acolo. Odată emisă, o factură nu poate fi modificată.

11. Politica de rambursare și returnare

11.1 Dreptul de reziliere

SC FENG SHUI DIVINE CENTER SRL nu returnează banii pentru produsele și serviciile achiziționate. De aceea, înainte de a cumpăra un produs, asigurați-vă că este ceea ce căutați. De exemplu, în cazul cursurilor, o versiune demo sau accesul gratuit la primele două lecții vă poate ajuta să alegeți mai ușor.

12. Trimiterea ideilor

Nu trimiteți idei, invenții, lucrări de autor sau alte informații care pot fi considerate propria voastră proprietate intelectuală, cu excepția cazului în care am semnat mai întâi un acord privind proprietatea intelectuală sau un acord de nedivulgare. Dacă ne furnizați informațiile în absența unui astfel de acord scris, ne acordați o licență mondială, irevocabilă, neexclusivă, fără drepturi de autor pentru a utiliza, reproduce, stoca, adapta, publica, traduce și distribui conținutul vostru prin orice mijloc existent sau viitor.

13. Încetarea utilizării

Putem, la propria noastră discreție, în orice moment, să modificăm sau să întrerupem accesul, temporar sau permanent, la site-ul web sau la orice serviciu de pe acesta. Sunteți de acord că nu vom fi răspunzători față de dvs sau de orice altă terță parte pentru orice astfel de modificare, suspendare sau întrerupere a posibilității de acces ori utilizare a site-ului web ori a conținutului pe care l-ați partajat pe site. Nu veți avea dreptul la nicio compensație sau altă plată, chiar dacă anumite caracteristici, setări și/sau orice Conținut cu care ați contribuit sau pe care ați ajuns să vă bazați sunt pierdute definitiv. Nu trebuie să ocoliți sau să evitați, ori să încercați să ocoliți sau să evitați orice măsuri de restricționare a accesului pe site-ul nostru web.

14. Garanții și răspundere

Nimic din această secțiune nu va limita sau exclude nicio garanție implicită prin lege, limitarea sau excluderea căreia ar fi ilegale. Acest site web și tot conținutul de pe site sunt furnizate ca atare și în măsura disponibilității actuale și pot include inexactități sau erori tipografice. Respingem în mod explicit toate garanțiile de orice fel, fie ele explicite sau implicite, cu privire la disponibilitatea, acuratețea sau caracterul complet al Conținutului. Nu oferim nicio garanție că:

  • acest site web sau produsele ori serviciile noastre îți vor satisface cerințele;
  • acest site web va fi disponibil în mod neîntrerupt, în timp util, sigur sau fără erori;
  • calitatea oricărui produs sau serviciu cumpărat sau obținut de tine prin intermediul acestui site îți va satisface așteptările.

Nimic de pe acest site web nu constituie sau este menit să constituie sfaturi juridice, financiare sau medicale de orice fel. Pentru consultanță, ar trebui să consulți un profesionist corespunzător.

Următoarele dispoziții ale acestei secțiuni se vor aplica în măsura maximă permisă de legea aplicabilă și nu vor limita sau exclude răspunderea noastră cu privire la orice problemă pe care ar fi ilegal sau interzis să o limităm pentru care ar fi ilegal sau interzis să ne excludem răspunderea. Nu vom fi răspunzători în niciun caz pentru orice daune directe sau indirecte (inclusiv orice daune legate de pierderea profiturilor ori veniturilor, pierderea ori deteriorarea datelor, software-ului ori a bazelor de date sau pierderea ori deteriorarea proprietății sau datelor) suportate de dvs sau de orice terță parte, care rezultă din accesarea sau sau utilizarea de către dvs a site-ului nostru web.

Cu excepția măsurii în care orice contract suplimentar prevede în mod expres altceva, răspunderea noastră maximă față de dvs pentru toate daunele care decurg din, sau legate de, site-ul web sau de orice produse și servicii comercializate sau vândute prin intermediul site-ului, indiferent de forma acțiunii legale care impune răspunderea (indiferent dacă pe baza contractului, echitate, neglijență, conduită intenționată, delict sau altă formă de acțiune legală) vor fi limitate la prețul total pe care ni l-ați plătit pentru a cumpăra astfel de produse sau servicii sau pentru a utiliza site-ul web. O astfel de limită se va aplica în totalitate tuturor revendicărilor, acțiunilor și cauzelor de acțiune de orice fel și natură.

15. Confidențialitate

Pentru a accesa site-ul și/sau serviciile noastre, este posibil să vi se solicite să furnizați anumite informații despre dvs, în cadrul procesului de înregistrare. Sunteți de acord ca orice informație pe care o furnizați să fie întotdeauna exactă, corectă și actualizată.

Luăm în serios datele dvs personale și ne angajăm să vă protejăm confidențialitatea. Nu vom folosi adresa dvs de e-mail pentru mesaje nesolicitate. Orice e-mailuri pe care vi le trimitem vor fi numai în legătură cu furnizarea de produse sau servicii convenite.

Am elaborat o politică pentru a răspunde oricăror probleme de confidențialitate pe care le-ați putea avea. Pentru mai multe informații, vă rugăm să consultați Declarația noastră de confidențialitate și Politica noastră privind cookie-urile.

16. Accesibilitate

Ne-am luat angajamentul de a face conținutul pe care îl oferim accesibil persoanelor cu dizabilități. Dacă aveți un handicap și nu puteți accesa vreuna dintre porțiunile site-ului nostru din cauza dizabilității, vă rugăm să ne trimiți o notificare care să cuprindă o descriere detaliată a problemei pe care ați întâmpinat-o. Dacă problema este ușor identificabilă și rezolvabilă în conformitate cu instrumentele și tehnicile IT standard în industrie, o vom rezolva cu promptitudine.

17. Restricții la export/conformare la legislație

Accesul la site din teritorii sau țări în care conținutul sau achiziționarea produselor sau serviciilor vândute pe site sunt interzise. Nu puteți utiliza acest site web dacă acest lucru încalcă legile și reglementările de export din România.

18. Cesiune

Nu puteți cesiona, transfera sau subcontracta niciunul dintre drepturile și/sau obligațiile dvs în conformitate cu acești Termeni și condiții, în totalitate sau parțial, către niciun terț fără acordul nostru prealabil, exprimat în scris. Orice presupusă cesiune care încalcă această secțiune va fi nulă.

19. Încălcarea acestor Termeni și condiții

Fără a aduce atingere celorlalte drepturi care ne revin în baza acestor Termeni și Condiții, dacă încălcați în vreun fel acești Termeni și Condiții, putem lua măsurile pe care le considerăm adecvate pentru a face față încălcării, inclusiv suspendarea temporară sau definitivă a accesului dvs la site, contactând furnizorul dvs de servicii de internet pentru a solicita blocarea accesului la site web și/sau inițierea de acțiuni în justiție împotriva dvs.

20. Forță majoră

Cu excepția obligațiilor de plată a sumelor de bani menționate mai jos, nici o întârziere, eșec sau omisiune de către oricare dintre părți de a îndeplini sau respecta oricare dintre obligațiile sale de mai jos vor fi considerate a fi o încălcare a acestor Termeni și condiții dacă și pentru atâta timp cât o astfel de întârziere, eșec sau omisiune apare din orice cauză dincolo de controlul rezonabil al acelei părți.

21. Despăgubire

Sunteți de acord să ne despăgubiți, să ne apărați și să ne mențineți în afara oricărei acuzații, revendicări, răspunderi, daune, pierderi și cheltuieli, referitoare la încălcarea acestor Termeni și condiții și a legilor aplicabile, inclusiv drepturile de proprietate intelectuală și drepturile de confidențialitate. Ne veți rambursa cu promptitudine pentru daunele, pierderile, costurile și cheltuielile legate de sau care decurg din astfel de daune.

22. Renunțare

Nerespectarea oricărei dispoziții prevăzute în acești Termeni și Condiții și în orice Acord sau neexercitarea oricărei opțiuni de reziliere nu va fi interpretată ca renunțarea la aceste prevederi și nu va afecta valabilitatea acestor Termeni și Condiții sau a oricărui Acord sau orice parte a acestora, sau dreptul ulterior de a pune în aplicare fiecare dispoziție.

23. Limba

Acești Termeni și condiții vor fi interpretați și înțeleși exclusiv în Romanian. Toate notificările și corespondența vor fi scrise exclusiv în limba respectivă.

24. Întregul acord

Acești Termeni și condiții, împreună cu Declarația noastră de confidențialitate și Politica privind cookie-urile, vor constitui întregul acord între dvs și SC FENG SHUI DIVINE CENTER SRL în legătură cu utilizarea de către tine a acestui site web.

25. Actualizarea acestor Termeni și condiții

Este posibil să actualizăm periodic acești Termeni și condiții. Data prevăzută la începutul acestor Termeni și condiții este ultima dată de revizuire. Vă vom oferi o notificare scrisă cu privire la orice modificări sau actualizări, iar Termenii și condițiile revizuite vor intra în vigoare de la data la care vă vom oferi o astfel de notificare. Continuarea utilizării acestui site web după publicarea modificărilor sau actualizărilor va fi considerată o notificare a acceptării dvs de a respecta și de a fi obligat de acești Termeni și Condiții. Pentru a solicita o versiune anterioară a acestor Termeni și condiții, vă rugăm să ne contactați.

26. Alegerea legislației aplicabile și a jurisdicției

Acești Termeni și condiții se vor supune legilor din România. Orice litigii legate de acești Termeni și Condiții vor fi supuse jurisdicției instanțelor judecătorești din România. În cazul în care o parte sau dispoziție a acestor Termeni și Condiții este considerată de o instanță sau de o altă autoritate ca fiind invalidă și/sau inaplicabilă conform legislației aplicabile, o astfel de parte sau dispoziție va fi modificată, ștearsă și/sau aplicată în măsura maximă permisă, astfel încât să pună în aplicare intenția acestor Termeni și condiții. Celelalte prevederi nu vor fi afectate.

27. Informații de contact

Acest site web este deținut și operat de SC FENG SHUI DIVINE CENTER SRL.

Ne poți contacta în legătură cu acești Termeni și condiții prin pagina noastră de contact.