Feng Shui Divine Center

Acest CURS este o ramură a științei Qi Men Dun Jia și se referă la realizarea unui Plan al Abundenței. 

CURS ONLINE

CURS DIVINITATEA QI MEN

REALIZAREA UNUI PLAN AL ABUNDENȚEI

           Acest CURS este o ramură a științei Qi Men Dun Jia și se referă la realizarea unui Plan al Abundenței.

            În concluzie, este despre a vă ajuta să obțineți abundența ca și setare implicită în viețile voastre.

            Qi Men Dun Jia este o știință care are o largă utilizare cum ar fi în previzionare, execuția strategică, destin, feng shui, dar și în accesarea îndrumării divine.

Cine ar trebui să participe?

De ce se numește Divinul Qi Men?

 • Pentru că vom folosi partea de ACCESARE A ÎNDRUMĂRII DIVINE în vederea ajutorului și obținerii ABUNDENȚEI PE TOATE PLANURILE.

 • Ideea abundenței este despre a obține împlinire în viață și nu doar fericire.

 • Acest subiect va trebui abordat cu o minte deschisă, cu mult entuziasm și cu un interes real față de această știință.

 • CURSUL este destinat atăt începătorilor, cât și celor cu anumite cunoștințe în domeniu.

Vă aștept cu drag!

Contact:
Telefon – 0756858833
E-mail: valentina@fengshuidivine.com

Subiectele cursului

Lecția 1 – Trezirea/Deschiderea către posibilități

 • Cu ajutorul acestei lecții ne vom conecta cu sinele nostru interior. Este vorba de a privi în interiorul nostru, de a ne recunoaște cosmosul interior și de a învăța cum să instruim cosmosul exterior.
 • Obținem o înțelegere mai profundă a celor 4 Tărâmuri. Învațăm să trasăm diagramele corecte, să identificăm fiecare componentă – Palatul Destinului, Guardianul Destinului, Stelele, Ușile, Tulpinile Celeste și cele 7 Stele ale diagramei noastre într-un mod sistematic.

Lecția 2 – Cosmosul Infinit – partea 1

 • În această lecție este vorba despre a învăța să ne programăm în prealabil și să instruim fiecare Gardian/Zeitate protectoare. Știind pe ce să ne concentrăm și care sunt exercițiile corecte, ce trebuie făcut, vom atinge succesul în tot ceea ce ne propunem.

Lecția 2 – Cosmosul Infinit – partea 2

 • Această lecție ne oferă cunoștințele necesare pentru a avansa fără efort în orice domeniu al vieții după bunul plac, devenind co-creatorul realității noastre și stăpânind destinul nostru Spiritual Qi Men.

Lecția 3 – Despre cei 10 Gardieni ai Destinului

 • Multe manifestări nu se întâmplă pur și simplu pentru că unele ’’comenzi ’’ nu sunt efectuate corect. În această lecție veți învăța cărui GARDIAN să-i COMANDAȚI, ce ar trebui să spuneți și modul corect de a manifesta ceva.

Lecția 4 – COMENZILE Qi Men

 • În această lecție veți afla modul corect de a COMANDA celor 10 Forțe QiMen pentru a crea abundență în orice aspect al vieții voastre: sănătate, prosperiate și dragoste.

Lecția 5 – Calea Succesului

 • Toată lumea are nevoie de o ghidare în viață, pentru a ști unde vrea să fie. Succesul nu este o destinație, este o călătorie continuă. Această lecție vă arată cum vă aflați în diferite aspecte ale vieții voastre, pentru a vă ajuta să deveniți mai buni. Vă oferă formula spirituală pentru o tenacitate mentală de neclintit și un succes revoltător!

Lecția 6 – Activarea superputerilor – partea 1

 • Activați superputerea necesară cu 1% și asta este tot ce aveți nevoie pentru a face marea diferență dintre reușită și ghinion. Această lecție vă arată cum să faceți lucruri sau să desfășurați activități care pentru alții par supraomenești.

Lecția 7 – Activarea superputerilor – partea 2

 • Veți învăța să vă activați „mușchii spirituali”, superînvățarea, farmecul sau simpatia, curajul, rezistența, pacea interioară, iertarea și supervindecarea – Vindecarea mai rapidă, viață mai lungă.

Lecția 8 – Divinația Qi Men

 • Oracolul QiMen, care face parte din sistemul de Divinație QiMen bazat pe graficul minutelor, are 12 stele diferite, 12 diagrame spirituale diferite, precum și diferite palate care sunt legate de calea celor 7 stele.
 • Această lecție vă oferă o perspectivă asupra modului de a pune întrebările. Vă oferă răspunsul de ce simțiți sau ce simțiți în acel moment – vă oferă înțelepciunea de a cunoaște motivul din spatele sentimentelor voastre sau cauza unei probleme.

Lecția 9 – Accesarea Îndrumării Divine

 • Accesați Înțelepciunea Infinită pentru a primi îndrumare tot timpul. Conștientizarea vă permite să luați măsuri pentru a îmbunătăți o situație. Este capacitatea de a avea ENERGIA DIVINĂ care vă spune cu ce vă confruntați acum.
 • Această lecție vă învață cum să vă reconectați cu marea viziune a vieții voastre și să vă îndepliniți scopul divin.

Lecția 10 – Îndreptarea Realității

 • Învațați să îndreptați realitatea unui rezultat nefavorabil pentru a-l face mai favorabil pentru voi. Veți învăța să efectuați acest lucru fără efort, în cea mai perfectă stare.

CARE SUNT AVANTAJELE CURSULUI ONLINE?

MOBILITATE, FLEXIBILITATE, DEZVOLTARE

MobilitateDurată: 1 lună

Cursul este disponibil de oriunde!

Indiferent dacă sunteți acasă, la birou sau în călătorie, puteți accesa cursurile Școlii de Metafizică Chineză Feng Shui Divine Center cu ușurință. Tot ce aveți nevoie este un dispozitiv și o conexiune la internet, lucru foarte ușor de realizat în zilele noastre.

FlexibilitateDurată: 1 lună

Învățare în ritmul propriu!

În timpul celor 4 săptămâni, cât veți avea acces la curs, veți urma lecțiile când veți dori și veți putea, după programul vostru: dimineața sau seara, ziua sau noaptea, în zilele lucrătoare sau în weekend, în timpul programului de muncă sau în zilele voastre libere, câteva minute pe zi sau mai multe ore, zilnic sau săptămânal. Așadar, voi stabiliți ritmul, programul și timpul alocat zilnic/săptămânal/lunar, pe parcursul celor patru săptămâni. Flexibilitatea este cuvântul cheie!

DezvoltareDurată: 1 lună

Dezvoltarea abilităților și cunoștințelor.

Cursul este eficient și stimulativ, care vă va ajuta să vă dezvoltați abilitățile și cunoștințele într-un mod bine organizat și structurat. Acest curs este conceput pentru a vă oferi informații valoroase care pot schimba în bine viața voastră. Investiția voastră în acest program de învățare vă va aduce beneficii pe termen lung și vă va deschide noi oportunități.

Descoperiți acum acest curs bine organizat și structurat, care vă poate schimba viata în bine!

COSTUL CURSULUI:

Cursul  cuprinde 10 lecții.

💰 COST: 700 Ron (146 EUR pentru cei din străinătate).

    Se poate achita în LEI în contul societății: SC FENG SHUI DIVINE CENTER SRL; RO02BACX0000001893763000, UniCredit Bank sucursala Nicolae Grigorescu.

     Se poate achita în EUR în contul societății: SC FENG SHUI DIVINE CENTER SRL; RO72BACX0000001893763001, UniCredit Bank sucursala Nicolae Grigorescu.

NOTE:

 • Costul cursului include suport de curs. Vă asigur că acest curs este o experiență prietenoasă și accesibilă, astfel încât să puteți înțelege și aplica cu ușurință cunoștințele dobândite.
 • Se oferă diplomă. După ce veți trece testul cu succes, veți primi diploma în format jpeg sau pdf, direct în inbox-ul vostru.

UNDE SE DESFĂȘOARĂ?

Pe platforma de cursuri a Școlii de Metafizică Chineză Feng Shui Divine Center! Indiferent de locul în care vă aflați, veți avea parte de lecții interactive și materiale de învățare captivante. Pentru a vă bucura de aceste lecții în confortul casei voastre, tot ce trebuie să faceți este să vă creați un cont pe site-ul școlii. Veți avea acces la lecții video bine structurate. Ele contin informatia teoretica, dar și practică.

       Vă stau la dispoziție oricând pe durata cursului pentru a lămuri orice neclarități.

        Începeți-vă călătoria către cunoaștere chiar acum!

Ultimele postări