Feng Shui Divine Center

Biografie

Despre mine

După studiul aprofundat al științelor: Feng Shui Tradițional, Astrologie Chineză Tradițională (BaZi – Cei 4 Stâlpi ai Destinului) și Divinație I Ching, am decis că este timpul să vă împărtășesc și vouă aceste minunate cunoștințe, care, cu siguranță, vor avea un impact deosebit asupra vieții voastre și vă vor ajuta să găsiți răspunsuri la multe întrebări.

Așa cum fiecare dintre noi trecem prin situații ale vieții mai complicate și încercăm să rezolvăm din răsputeri problemele, să căutăm răspunsuri, eu am avut ocazia să intru în contact cu Astrologia chineză, Feng Shui Tradițional și Divinație I Ching. Acestea m-au ajutat să găsesc răspunsuri la toate întrebările mele. Dintotdeauna am fost fascinată de aceste științe și îmi doream să cunosc cât mai multe și să aprofundez cunoștințe în acest domeniu. Din păcate însă, mă loveam de informații comerciale, care mi-au umplut mintea și sufletul fără rost.

În primul rând, am fost fascinată de acuratețea cu care anumite lucruri se revelau și ulterior se confirmau. Am aplicat informațiile din Feng Shui, Astrologie și Divinție I Ching în viața personală și am constatat că lucrurile încep să prindă formă și contur și să se îndrepte în direcția pe care mi-o doream.

Am trecut apoi la analiza Celor 4 Stâlpi ai Destinului și la analiza Feng Shui a spațiului de locuit sau de muncit a celor apropiați. Astfel, mi s-au confirmat că toate lucrurile acestea sunt științe minunate, care ne ajută să ajungem acolo unde ne dorim, care ne schimbă viața în bine și care ne demonstrează că visele devin realitate.

Diplome/Specializări

Valentina Vînătoru, MAESTRU Feng Shui și TRAINER specializat în METAFIZICA CHINEZĂ

Feng Shui și Metafizica Chineză în general nu aparțin nimănui. Sunt pentru toți și ale tuturor. Sunt pentru cei ce caută și vor să găsească. Sunt moștenirea unui neam vechi de peste 5000 de ani și cu un trecut istoric plin de dinastii. Oare în acest caz – destinul permițându-mi și mie prin grația sa să studiez acestea – pot eu să spun că le dețin? Pot eu să spun că moștenesc adevărata artă în cea mai pură formă a sa? Tocmai de aceea el este poate singurul domeniu din care ar trebui să dispară spontan disputele și competițiile inutile. nă la urmă toți cei ce cunosc curgerea Qi-ului lucrează în folosul omenirii. Feng Shui nu este al meu și nici al tău… Este al “binelui suprem” și atât. Este o moștenire și un dar… în loc să ne batem cu pumnii în piept și să pierdem timpul demonstrând că noi suntem cei mai buni și că doar noi avem dreptate, iar vecinul nu, mai bine am lua Luo Pan-ul în mână si ne-am apuca să lucrăm și să ajutăm, căci numai astfel ne vom măsura cu adevărat bunătatea. Sigur că sunt mai multe “școli” și sigur că sunt mai multe orientări în acest domeniu (ca in oricare dealtfel)…unele mai vechi, tradiționale, clasice, altele mai noi, avangardiste sau combinate, dar nici măcar eu, la vârsta mea, nu am dreptul să le judec… Pot să fiu sau nu de acord… este dreptul meu… eu practic ce am învățat de la Învățătorii mei, iar cine vrea să practice altceva, să o facă atâta timp cât scopul este să își ajute semenii. În loc să țip din toți plămânii de ce și cum și când alții greșesc, prefer ca eu să fac bine cu ce știu… Așa că la treabă! Cuprinde cu adevărat înțelepciunea Qi-ului si vezi-ți de drumul tău! În acest fel câștigi orice luptă încă dinainte ca aceasta să înceapă!”

Marele Maestru YAP CHENG HAI

Doriți să știți mai multe despre cursurile meleserviciile mele ?

Consultanță Profesională

Produsele și pachetele de servicii de consultanță, consiliere și training pe care le ofer, îmi doresc să fie accesibile, simple și clare, vorbite într-o limbă care să nu sperie și care să-i încurajeze pe cei cu care colaborez să fie autentici și spontani. 

Idei Valoroase

Indiferent de ce vă veți dori în viață, toate au un punct de plecare și curs de modificare interioară – exterioară. Alegeți ce idee veți dezvolta alături de mine pentru viitorul vostru.

Timp Excelent

Stabilirea unui timp concret și flexibil, indiferent de locație și timp pentru dezvoltarea dumneavoastră.

Buget prietenos

Toate posibilitățile pentru dezvoltarea dumneavoastră indiferent de opțiunile de plată. Am oferte accesibile tuturor, indiferent de vârstă.

Feng Shui

”Feng Shui reprezintă arta și știința de a trăi în armonie
cu mediul înconjurător ”

BaZi sau Astrologia Chineză Tradițională

Analiza BaZi are rolul de a evalua soarta unei persoane. Nu este vorba despre a ghici viitorul, ci despre a vă arăta ce puteți voi să faceți pentru a vă îmbunătăți viața personală. Este numită impropriu metoda astrologică, pentru ca nu folosește în calcul relațiile dintre pozițiile astrelor, ci caracteristicile energetice ale orelor, zilelor, lunilor, anilor și decadelor.

Qi Men Dun Jia

Cu ajutorul științei Qi Men Dun Jia, puteți să vă trasați propria voastră DIRECȚIE în viață, după propriile voastre PRINCIPII și după propriile voastre DORINȚE.

Divinația I Ching

“I Ching” sau “Cartea schimbărilor“ este o bază tehnică de divinație bazată pe o serie de simboluri numite trigrame și hexagrame. Acestea sunt simboluri formate din linii drepte – continue sau rupte, pentru a reflecta conceptul de Yin și Yang – dualitate în Univers.

Bine ați venit pe site-ul meu!

FENG SHUI DIVINE CENTER

   Bine ați venit în comunitatea mea. Vom începe o călătorie împreună pentru un viitor mai frumos și împlinit atât pentru voi cât și pentru cei dragi vouă.

INTRAȚI ÎN LEGĂTURĂ CU MINE!

Aveți întrebări?

Dacă aveți nelămuriri mă puteți contacta pentru mai multe detalii. 

Vă mulțumesc!

  • 7 + 38 =