Feng Shui Divine Center

CURS ONLINE AVANSAȚI

Curs Feng Shui Tradițional

În urma acestui curs (Avansați) – veți putea face singuri evaluări Feng Shui la un nivel profesional

CURS PENTRU AVANSAȚI

 • veți avea ocazia să învățați despre tehnici și metode avansate de Feng Shui, care vă vor permite să obțineți rezultate mai profunde și mai semnificative în armonizarea energiilor din mediul înconjurător.;
 • veți explora aspecte mai subtile ale Feng Shui-ului și veți învăța cum să le aplicați în mod corect pentru a crea o atmosferă echilibrată și armonioasă în locuința sau biroul vostru;
 • veți descoperi secretele Feng Shui-ului avansat și veți învăța cum să interpretați diagramele Ba Gua cu mai multă precizie și profunzime;
 • veți explora, de asemenea, cum să identificați și să corectați disfuncțiile energetice în diferite zone ale casei sau spațiului de lucru;
 • veți putea recomanda locatarilor ce modificări sunt necesare privind reamenajarea și rearanjarea mobilierului.

Cine ar trebui să participe?

 • Entuziaștii și pasionații de Feng Shui
 • Persoanele care se gândesc la o carieră de practicant Feng Shui
 • Practicanții existenți care doresc să obțină certificarea profesională sau sa își consolideze baza teoretică.

Care sunt condițiile pentru a participa?

 • Interes real față de această știință și o minte deschisă
 • Seriozitate, bune maniere și răbdarea necesară acumulării cunoștințelor teoretice, la fel ca în cazul oricărui curs.

Vă aștept cu drag!

Contact:
Telefon – 0756858833
E-mail: valentina@fengshuidivine.com

Subiectele cursului

PARTEA 1 - AVANSAȚI

LECȚIA 1 – Deblocarea potențialului ascuns al unei proprietăți folosind structurile secrete

În această parte a cursului se va discuta despre:

 • Formațiunile speciale:
  • Gua Pur
  • Element Pur
  • Șiragul Părinte & Șiragul de Perle

Prima lecție este despre deblocarea întregului potențial al unei structuri. Acum, când vine vorba de Feng Shui, fiecare sistem de Feng Shui, fie că este vorba de San He (三合), San Yuan (三元), Xuan Kong (玄空), clasifică casele sau amenajarea unei case / proprietăți în funcție de structurile lor. Structurile sunt ca și codul ADN al casei.

Ce este ascuns în interior și care este întregul lor potențial? Veți decoda aceste formațiuni speciale și configurații de Qi în proprietatea voastră. În cele din urmă, la sfârșitul acestei lecții, veți avea cheia pentru a debloca întregul potențial al proprietății voastre.

LECȚIA 2 – SECRETELE SCRIPTULUI XUAN KONG PURPLE WHITE

În această parte a cursului se va discuta despre:

 • Utilizarea scriptului Xuan Kong Purple White în special pentru clădirile înalte.
  •  

  Această lecție vă oferă acces la unul dintre cele mai renumite seminarii clasice ale științei Xuan Kong Feng Shui (玄空風水). În trecut, această cunoaștere era transmisă doar discipolilor vrednici după moartea maestrului.

  Acum, nu numai că veți avea acces complet la aceste cunoștințe, dar veți descoperi și secretele decodării Scriptului alb-violet Xuan Kong (玄空紫白訣). Până la finalul lecției, veți fi capabili să vă cartografiați și să vă înțelegeți propria

LECȚIA 3 – ANALIZA  PREDICTIVĂ PARTEA 1

În această parte a cursului se va discuta despre:

 • Un joc al gazdelor și oaspeților

Conceptul de gazde și oaspeți este un factor semnificativ în Feng Shui. În cadrul metodei Xuan Kong Purple White Script (玄空紫白訣), se face o distincție între stelele care intră într-un sector, le contracarează sau sunt contracarate de acestea. Înțelegerea tehnicității din spatele acțiunilor fiecărei stele vă va oferi o analiză predictivă specifică asupra a ceea ce se va întâmpla în acea zonă. Această cunoaștere avansată este ceea ce veți învăța în această lecție.

LECȚIA 4 – ANALIZA  PREDICTIVĂ PARTEA 2

În această parte a cursului se va discuta despre:

 • Analiza la distanță pentru case care nu există încă.

În această lecție, veți învăța cum să priviți Feng Shui din exterior spre interior, fără a fi nevoie să mergeți la locul respectiv. Cum funcționează? În Purple White Script, există o tehnică numită Replacement Stars. Aceasta este o metodă specială folosită de câțiva experți pentru a prognoza un Xuan Kong Purple White Script Chart, chiar și fără a fi prezenți fizic. După ce veți stăpâni această tehnică, veți putea să prognozați diagrama Feng Shui a unei proprietăți și să analizați Feng Shui-ul acesteia, chiar și atunci când clădirea respectivă nu a fost încă construită.

LECȚIA 5 – MUNȚI ȘI DRAGONI

În această parte a cursului se va discuta despre:

 • Feng Shui Macro pentru forme de relief externe și reguli de apă.

Bucurați-vă de această oportunitate de a explora unul dintre cele mai esențiale concepte din Feng Shui – “Forma de teren”. Aproximativ 70% din principiile Feng Shui se bazează pe mediul natural, iar această lecție vă va ghida în arta de a citi și recunoaște munții.

De ce este atât de important acest aspect? Pentru că această cunoaștere vă va permite să înțelegeți întregul potențial al unei parcele de pământ. Un investitor inteligent trebuie să fie conștient de potențialul terenului înainte de a decide să investească. Ca și consultant, vi se poate cere adesea să vizitați personal terenul pentru a identifica cel mai bun potențial și pentru a determina ce construcții sau amenajări ar fi cele mai potrivite.

LECȚIA 6 – METODA DE ORCHESTRARE A DRAGONULUI

În această parte a cursului se va discuta despre:

 • Ce trebuie să faceți când doriți să împrumutați sursa Qi pe care nu o aveți?

Fiecare proprietate este construită într-o anumită direcție și zonă. Același lucru este valabil și pentru munții care se află într-o anumită direcție. Există situații în care s-ar putea să nu aveți acces la o sursă Qi de care aveți nevoie din cauza orientării și amplasării casei voastre. Dar nu vă îngrijorați, în această lecție veți învăța o metodă specială care vă va permite să coordonați și să accesați energia Qi a Muntelui și să o aduceți în casa voastră fără a fi nevoie să schimbați direcția acesteia.

PARTEA 2 - AVANSAȚI

LECȚIA 7 – METODA POARTA CASTELULUI

În această parte a cursului se va discuta despre:

 • Pregătirea casei pentru viitor prin accesarea sursei Qi a altora.

Această lecție specială vă dezvăluie secretul metodei Poarta Castelului. Deși există anumite restricții, această tehnică poate fi totuși utilizată pentru a “împrumuta” energia pozitivă a apei de la vecinul vostru sau pentru a atrage Qi-ul de la un rival de afaceri din apropiere. Vă puteți imagina această metodă ca și cum ați obține acces la conexiunea WiFi a vecinului vostru. Așa funcționează aceasta.

LECȚIA 8 – METODA FURTULUI A ȘAPTE STELE

În această parte a cursului se va discuta despre:

 • Imunitatea la ciclurile de ghinion, perioadele dificile și formațiunile nefericite.

Ce părere aveți despre a împrumuta norocul din viitor? În cadrul acestei lecții, veți învăța o metodă specială Xuan Kong, concepută pentru a accesa diferite perioade de energie din prezent, trecut și viitor.

LECȚIA 9 – SECRETELE QI MEN FENG SHUI

În această parte a cursului se va discuta despre:

 • Tărâmul spiritual și secretele ușilor Qi Men.

Veți fi familiarizați cu conceptul de Qi Men Feng Shui în această lecție.

În Feng Shui, avem cerul, pământul și omul. Cu toate acestea, există și o a patra dimensiune numită nivelul Universului sau nivelul Spiritului. Această dimensiune poate fi explorată doar prin intermediul metodei San Yuan Qi Men Feng Shui. Prin această lecție, veți înțelege cum să creați graficul Qi Men Feng Shui al unei proprietăți și nu doar să observați stelele zburătoare obișnuite, ci și să luați în considerare influența spirituală, precum și influența celor 8 uși mistice asupra casei voastre. Acest lucru vă va oferi o perspectivă în patru dimensiuni asupra proprietății respective.

Lecția 10 – ANALIZA LOCUINȚEI PERSONALE
* Implementarea informațiilor feng shui avansate în locuința personală

CARE SUNT AVANTAJELE CURSULUI ONLINE?

MOBILITATE, FLEXIBILITATE, DEZVOLTARE

MobilitateDurată: 6 luni

Cursursul este disponibil de oriunde!

Indiferent dacă sunteți acasă, la birou sau în călătorie, puteți accesa cursurile Școlii de Metafizică Chineză Feng Shui Divine Center cu ușurință. Tot ce aveți nevoie este un dispozitiv și o conexiune la internet, lucru foarte ușor de realizat în zilele noastre.

FlexibilitateDurată: 6 luni

Învățare în ritmul propriu!

În timpul celor 6 luni, cât veți avea acces la curs, veți urma lecțiile când veți dori și veți putea, după programul vostru: dimineața sau seara, ziua sau noaptea, în zilele lucrătoare sau în weekend, în timpul programului de muncă sau în zilele voastre libere, câteva minute pe zi sau mai multe ore, zilnic sau săptămânal. Așadar, voi stabiliți ritmul, programul și timpul alocat zilnic/săptămânal/lunar, pe parcursul celor 6 luni. Flexibilitatea este cuvântul cheie!

DezvoltareDurată: 6 luni

Dezvoltarea abilităților și cunoștințelor.

Cursul este eficient și stimulativ, care vă va ajuta să vă dezvoltați abilitățile și cunoștințele într-un mod bine organizat și structurat. Acest curs este conceput pentru a vă oferi informații valoroase care pot schimba în bine viața voastră. Investiția voastră în acest program de învățare vă va aduce beneficii pe termen lung și vă va deschide noi oportunități.

Descoperiți acum acest curs bine organizat și structurat, care vă poate schimba viata în bine!

COSTUL CURSULUI:

Acest curs pentru AVANSAȚI cuprinde 2 părți, în total 10 lecții ample și pline de informații prețioase. Fiecare lecție este concepută pentru a vă oferi cunoștințe solide și practice în domeniul Feng Shui. 

💰 COST: 5000 Ron (1042 EUR pentru cei din străinătate).

    Se poate achita în LEI în contul societății: SC FENG SHUI DIVINE CENTER SRL; RO02BACX0000001893763000, UniCredit Bank sucursala Nicolae Grigorescu.

     Se poate achita în EUR în contul societății: SC FENG SHUI DIVINE CENTER SRL; RO72BACX0000001893763001, UniCredit Bank sucursala Nicolae Grigorescu.

NOTE:

 • Costul cursului include suport de curs.
 • Toate informațiile învățate la curs vor fi aplicate pe schița locuinței personale sau pe o  locuință ce doriți să fie analizată în cadrul cursului. Vă asigur că veți beneficia de tot suportul meu în această analiză, pentru a vă crea un mediu armonios și echilibrat în casa voastră.

 • Se oferă diplomă. După ce veți trece testul cu succes, veți primi diploma în format jpeg sau pdf, direct în inbox-ul vostru.

UNDE SE DESFĂȘOARĂ?

      Pe platforma de cursuri a Școlii de Metafizică Chineză Feng Shui Divine Center! Indiferent de locul în care vă aflați, veți avea parte de lecții interactive și materiale de învățare captivante. Pentru a vă bucura de aceste lecții în confortul casei voastre, tot ce trebuie să faceți este să vă creați un cont pe site-ul școlii. Veți avea acces la lecții video bine structurate. Ele contin informatia teoretica, dar și practică.

       Vă stau la dispoziție oricând pe durata cursului pentru a lămuri orice neclarități.

        Începeți-vă călătoria către cunoaștere chiar acum! 

Ultimele postări